NYHEDER

KNÆK KANCER

DANSK SKADESERVICE STØTTER KNÆK CANCER 2014

16. oktober 2014

Knæk Cancer er en ambitiøs overskrift. Men det er ikke desto mindre det mål, TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har sat sig. Ikke alene, men sammen med danskerne, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

I en lang række programmer på TV 2 sættes der i uge 43 fokus på kræften, og undervejs vil pengene blive quizzet, danset og samlet ind til Kræftens Bekæmpelse.
 
Det hele kulminerer i et stort indsamlingsshow på TV 2 lørdag d. 25. oktober.

Dansk Skadeservice støtter naturligvis denne sag.
 
 
MELLEMSTREG 618 

VANDSKADE FOTO 618

VANDSKADE KAN GIVE DIT BARN ASTMA

10. august 2011
 
Er du også en af de uheldige, der har fået kælderen oversvømmet efter det voldsomme regnskyl,
så kan det godt betale sig at få tørret kælderetagen godt igennem. Især hvis du har små børn.
 
En fugtig kælder er nemlig et rigtig godt sted for skimmelsvamp at slå sig løs. Småbørn og
skimmelsvamp er en rigtig dårlig kombination viser et nyt amerikansk forskningsprojekt.
 
Konklusionen på forskningen er, at etårige der har været udsat for skimmelsvamp har tre gange større risiko for at udvikle astma senere i livet sammenlignet med børn der ikke har været udsat for skimmelsvamp som et-årige.
 
Desuden fandt forskerne, at der ikke var nogen sammenhæng mellem skimmelsvamp og udvikling af astma hos børn, der blev udsat for skimmelsvamp ved 7-års alderen. Kun for børn der blev udsat tidligt.
 
- Det er et interessant studie, der bekræfter vores hypotese om, at tidlig udsættelse for det forkerte miljø bestemmer udvikling af astma, siger Hans Bisgaard, der leder det Danske BørneAstma Center til Videnskab.dk til DR Nyheder.
 
(Kilde: DR-Nyheder)
 
 
MELLEMSTREG 618 

FUGT FOTO 618

GODE RÅD TIL AT UNDGÅ SKADER

29. juni 2012
Hvis du ikke allerede har forberedt hus og have på de store vandmasser, er det nu, de sidste forholdsregler skal tages, understreger Codan Forsikring.
 
Ejere af både boliger og erhvervsbebyggelser bør tjekke bygninger, haver og kældre en ekstra gang for at undgå skader.
 
- Da København og Nordsjælland blev ramt af det voldsomme skybrud 2. juli 2011, kom det som en overraskelse for de fleste – og mange havde derfor ikke nået at forberede deres boliger på vandmasserne. Men med bare et par timers forspring kan man forhindre mange af de ærgerlige skader,- siger Rune Sandholt, CSR ansvarlig i Codan.
 
Selvom der ikke er tid til større projekter som for eksempel installering af højvandslukkere eller nedgravning af faskiner, er der ifølge Rune Sandholt stadig en række muligheder for at sikre bygningerne på den korte bane.
 
- Inde i huset skal man blandt andet huske at lukke vinduer og være særlig påpasselig med tagvinduer. Udenfor bør man tjekke, at afløbsriste og nedløbsbrønd ikke er tilstoppet af blade og andet haveaffald, og at tagrenderne er rensede. Og hvis man har kælder, bør man som minimum tjekke, om der skulle være værdifulde genstande, der skal fjernes fra gulvet, , siger Rune Sandholt.
 
(Kilde: Codan)
 
 

MELLEMSTREG 618 

FOTO SKYBRUD

GODE RÅD OM KLIMASIKRING VED SKYBRUD

29. juni 2012

Sådan skal du forholde dig, hvis dit bolig rammes af skybrud:

  • Følg vejrmeldingerne, så du er opdateret på vejrsituationen.
  • Tjek at de udendørs afløbsriste ikke er stoppet af f.eks. blade.
  • Tjek også at tagrender er rensede, og nedløbsbrønd ikke er stoppet.
  • Luk vinduer – specielt skal du være påpasselig med tagvinduer.
  • Gå eventuelt også din kælder igennem, og se om der skulle være indbogenstande, der burde fjernes fra gulvet.
  • Har man kælder, og bor i et risikoområde for opstigende kloakvand, er det bedst at undgå tæpper og trægulve i kældre, ligesom det generelt er godt, at mindst muligt indbo står direkte på kældergulvet.
  • Grav evt. render omkring huset, så vandet kan ledes uden om huset. Dette hjælper kun ved mindre oversvømmelser og kun i situationer, hvor vandet kan løbe væk fra huset.
  • Sørg for at have aftale med andre fritidshusbeboere om hjælp, hvis du ikke er i dit fritidshus, eller hvis du ikke kan komme til det.
(Kilde: Codan)
 
 
MELLEMSTREG 618
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kontakt295
 
Dansk Skadeservice
CVR nr. 33649282
 
Døgnvagt
70 122 122
 
Administration
58 52 73 21
 
Fugtspørgsmål
70 26 52 25
 
 
Dansk Skadeservice  | Tlf.: 70 122 122